Amazon Morning Quiz Time Today Answer May 2019 : Win OnePlus 7 Pro

Amazon Quiz Contest Today Answer 15th May 2019: You know that Amazon India comes with new quiz contest regularly. Just give answer and win Amazon pay balance, mobile phones, watches, headphones, gadgets and so on..

But but but, it’s not easy as it looks like. We have to give answers of all the questions correctly to eligible for Amazon quiz contest.. Don’t worry dude !!! We are here to help you..

In this page, you will get all Amazon quiz contest answers today. We update this page regularly at first with latest Amazon quiz contest today questions and answers.

Don’t forget to save this page and visit regularly to get all upcoming Amazon quiz contest today answers at first.

Amazon Quiz Contest Today Answer Today 15th May 2019

Amazon Quiz Contest Answers Today 15th May(All Answers Updated)
Today's QuizAmazon OnePlus 7 Pro Quiz
Amazon Quiz Date15th May 2019
Amazon Quiz Time8 A.M to 12 P.M
Today's Amazon Quiz PrizeOnePlus 7 Pro
No. of Winners will be selected1

Amazon Quiz Contest Answers Today

Now you can check previous Amazon quiz winners list for May 2019.

On public demand you have also posted Amazon pay balance transfer to bank trick 2019.

Tips & Tricks To Win Amazon Quiz Contest Today

1) Don’t login to Amazon with same email address / mobile number on multiple phones.

2) Don’t use more than 1 account on a device.

4) Don’t play Amazon quiz like robot. Complete the quiz slowly like human.

5) Most of the users play the quiz when quiz starts. But you should play as late as possible.

6) Last but the not least, must tweet after playing the quiz with #QuizTimeMorningsWithAmazon @amazonIN.

7) More tips and tricks to win Amazon quiz are coming soon.

Recharge overload telegram

Amazon Quiz Contest Today Answer 15th May 2019 – Win OnePlus 7 Pro

Amazon quiz contest today answer win OnePlus 7 pro

1) What is the name of the hard white material that makes up an elephant’s tusks?

Answer: Ivory

2) Arctic King, Iceberg and Little Gem are all types of which vegetable?

Answer: Lettuce

3) A person experiencing ‘Ablutophobia’ would be scared of which of these?

Answer: Bathing

4) Which of these is the Greek goddess of victory?

Answer: Nike

5) The ______ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. Fill in the blanks.

Answer: Rs. 5


Amazon Quiz Contest Today Answer 13th May 2019 – Win ₹5000

Question 1: Which popular product is associated with the words Nano, Shuffle and Touch?

Answer: Music player

Question 2: What was the name of the network of computers that eventually gave rise to the Internet?

Answer: Arpanet

Question 3: The ear and sense of balance are closely connected, and an ear infection may cause one to lose balance and fall.

Answer: True

Question 4: Churchill, Sherman and Panzer and the names of ________?

Answer: Military tanks

Question 5: Which of these can a horse NOT do?

Answer: Vomit


Amazon Quiz Contest Today Answer 12th May 2019: Win Samsung Galaxy A50

Answer 1: Madre, Morsa, Maman and Okaasan are different terms for a _____. Mother

Answer 2: Anna Jarvis was the founder of the Mother’s Day holiday, and led the establishment of the holiday after her mother’s death. When was the first Mother’s Day celebrated? 1908

Answer 3: Who is actor Ranbir Kapoor’s famous mother? Neetu Kapoor

Answer 4: In Greek mythology who was mother of the gods? Rhea

Answer 5: Mahatma Gandhi often credited his mother for the impact she had in his spiritual development. What was her name? Putlibai Gandhi


Amazon Quiz Contest Today Answer 10th May 2019

1) Which is the smallest state in India? Goa

2) In which country would you find the Stonehenge, a prehistoric monument consisting of a ring of standing stones? England

3) Complete the phrase – ‘wear your heart on your ______’. This English idiom means openly showing your emotions or feelings. Sleeve

4) You can find the Victoria Terminus in Mumbai and the Victoria Memorial in Kolkata. Now if you are visiting the Gateway of India, which city are you in? Mumbai

5) In which country were the first Olympic games held? Greece


Amazon Quiz Contest Today answer : Win Fossil Explorist Smartwatch

1) Abode of Snow

2) New Zealand

3) Honda

4) Onion Knight

5) Wolverine


Amazon Quiz contest answer today 3rd May 2019: Win ₹20,000/-

1) Feet

2) Red Dacca

3) None

4) The Big Rip

5) Satyendranath Bose


Amazon quiz contest answers Today Samsung Galaxy M20 (2 May 2019)

1) Capricornus

2) Arunachal Pradesh

3) Global Positioning System

4) Uranus

4) 4


Amazon Quiz Contest Answers Today (1st May 2019)

1) Elbow

2) Mariana Trench

3) Nelson Mandela

4) Milind Soman

5) Helium hydride

List of All Amazon Quiz Contest Answers Today May 2019

  1. Amazon Quiz Contest Answers Today 15th May 2019 – Win OnePlus 7 Pro
  2. Amazon Quiz Contest Answers Today 13th May 2019 – Win ₹5000
  3. Amazon Pay Quiz Contest Answers Today 12th May 2019: Win Samsung Galaxy A50
  4. Amazon Quiz Contest Answers Today 10th May 2019
  5. Amazon Pay Quiz Contest answer today: Win Fossil Explorist Smartwatch
  6. Amazon Quiz contest answer today 3rd May 2019: Win ₹20,000/-
  7. Amazon quiz contest answers Today Samsung Galaxy M20 (2 May 2019)
  8. Amazon Pay Quiz Contest Answers Today (1st May 2019)

So participate on Amazon quiz contest answers today 15th May 2019 and win OnePlus 7 Pro.

33 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't miss short time loot: Join us on TelegramClick Here
+ +