Amazon Quiz 21 March 2019 Answers Today – Win Montra Helicon Bicycle

Answer: Rotating back camera

You have successfully completed Amazon Oppo F5 quiz.


Amazon Samsung Galaxy On7 Prime Quiz Answers

Give Amazon pay quiz answers today and win a Samsung Galaxy On7 Prime. Today’s Contest will commence from 25th January 2018 to 31st January 2018. A total of twelve participants will be selected as winners & winners will be announced by 28th February 2018.Amazon quiz today Samsung galaxy on7

1. Which of these is NOT a feature of the Samsung Galaxy On7 Prime?

Answer:- Levitation

2. Where can you access ‘Samsung Mall’?

Answer:- On your galaxy on7 prime

3. Which of these can you NOT do on Samsung Mall?

Answer:- Analyze dream

4. What are the RAM options available on the Galaxy On7 Prime?

Answer:- 3GB and 4 GB

5. What are the color variants available for the Galaxy On7 Prime?

Answer:- Gold and black


Amazon Pay Levels Quiz Answers Today

Participate on Amazon Pay Levels quiz today win Rs. 5000 as Amazon pay balance. Amazon pay levels quiz answers today

This Amazon contest will commence on 19th January 2018 to 24th January 2018.

Total 60 participants will be selected as winners & winners will be announced by 28th February 2018.

Have a look the the Amazon pay levels quiz answers below:

Level 1: Shop With Balance

1) Which of these is the fastest way to pay for shopping on Amazon?Amazon levels quiz answers-pay balance

Answer: Amazon Pay Balance

2) You can get 10% cashback on using Amazon Pay balance during the Great Indian Sale. What is the maximum cashback a customer can avail?

Answer: Rs. 200

3) What is the minimum order value eligible for the Amazon Pay balance cashback offer?

Answer: Rs. 250

Level 2: Mobile Recharges

1) Which of the following can be done using pay balance? Amazon pay levels quiz answers - mobile recharge

Answer : Pre-paid mobile recharge

2) This Great Indian Sale you can get _____ % cashback upto ______ Rs.

Answer : Flat 50% cashback up to Rs. 50

3) Amazon pay cashback offer is applicable to all telecom operators.

Answer : True

Level 3: Partner Apps

1. Amazon Pay can also be used on many popular apps like BookMyShow, Redbus, Faasos, Urban Ladder and many more. Amazon pay levels quiz answers today- partner apps

Answer:-  true

2.  Which of these can you NOT pay for using Amazon Pay on partner websites?

Answers:- One way ticket to the moon

3. When is the Amazon Great Indian Sale live for all customers?

Answer:- 21-24 January

Success !!! You have successfully completed today’s Amazon quiz.


Amazon Today OnePlus 5T Quiz Answer

Amazon.in is back again with OnePlus 5T Quiz Contest. Play Amazon Quiz Time & Win OnePlus 5T smartphone.

Today’s Amazon quiz will be live on 18th January 2018. Winners will be announced by 25th February 2018. Today’s quiz Answers are below-

1) The Lava Red color on the OnePlus 5T is inspired by what?

Ans: Dynamic nature of lava

2) OnePlus 5T is powered by which processor?

Ans: Snapdragon 835

3) What is the RAM configuration of the OnePlus 5T Lava Red variant?

Ans: 8 GB

4) What are the primary Dual camera specifications on the OnePlus 5T?

Ans: 16MP + 20MP

5) When does the sale start for the OnePlus 5T Lava Red edition?

Ans: 20th January 2018, 12 noon


Amazon Samsung Galaxy A8 Plus Quiz Answers Today

On 17th January 2018, Amazon India app has come with Samsung Galaxy A8 Plus Quiz contest where you can win Samsung Galaxy A8 Plus smartphone for free. Just play the quiz and get a chance to win Samsung Galaxy A8 Plus.

This Amazon quiz Contest will commence on 17th January 2018 from to 31st January 2018. Winners will be announced by 28th February 2018.

Check the all answers of Amazon quiz contest below:

1) What is the aspect ratio of the Samsung Galaxy A8+ Infinity display?

Answer: 18:5:9

2) The A8+ has __GB of RAM. Fill in the blanks.

Answer: 6

3) Which certification of the A8+ ensures the device is water and dust proof?

Answer: IP68

4) Which of these can you NOT do with Samsung Pay?

Answer: Teleport to Hawaii

5) How much is the maximum expandable memory the A8+ supports?

Answer: 256 GB


Amazon Nokia 8 Quiz Questions & Answers

On 12th January 2018, Amazon India app is back with Amazon quiz where you can win a Nokia 8.Amazon quiz time

Just you have to give 5 answers of the given questions..

This Amazon quiz will commence on 12th January 2018 to 31st January 2018.

A total of 3 participants will be selected as winners of the contest. Winners will be announced by 28th February 2018.

Here’s the answers of Amazon Nokia 8 quiz contest (watch the video)

If you don’t like watching videos, then keep reading…

1. The Nokia 8’s dual sight mode is called 

Ans: Bothie

2. The Nokia 8 is built on which Qualcomm mobile platform ?

Ans: Snapdragon 835

3. Which of these lens manufactures did Nokia Partner with for the Nokia 8?

Ans: Carl-Zeiss

4. Which version of Android is the Nokia 8 currently upgradable to?

Ans: Oreo

5. The Nokia 8 is packed with how much RAM?

Ans: 4GB

So guys participate on Amazon quiz today and win Nokia 8 smartphone for free.


Amazon LG V30+ Quiz Contest Answers Today

Participate on Today’s Amazon quiz and win a LG V30+ smartphone. This contest will commence on 9th January 2018 to 31st January 2018.

Havea look on the Amazon LG V30+ quiz answers today.

  1. While recording videos on the LG V30+, which feature lets you zoom in to anywhere on the screen? Answer: Point Zoom
  2. In video recording mode, which of these describes the ‘Cine effects’ feature on the LG V30+? Answer: Professional color-grading presets
  3. The 10-bit HDR sensor on the LG V30+ rear camera processes over ___ colors. Fill in the blanks. Answer:  1 Billion
  4. The MQA decoder on the LG V30+ allows you to listen to Hi-Fi sound while streaming. Answer: True
  5. What is the display type on the LG V30+? Answer: 6″ P-OLED Display

So play Amazon quiz contest today win a LG V30+ smartphone. Winners will be announced by 28th February 2018.


Amazon Honor View 10 Quiz Answers Today

Amazon India is back with Amazon quiz time on 5th January 2018. Play and win a Honor View 10. This Contest will commence on 5th January from 12:00:01 a.m. (IST) to 18th January 11:59:00 p.m. A total of 5 (Five) participants will be selected as winners of the Contest who answer all 5 (Five) questions correctly. The declared winner(s) will be eligible for winning an Honor View 10 Device as a prize. Check All answers of Amazon quiz time today.

  1. The Honor View 10 comes with a Dual-lens AI camera. What does ‘AI’ stand for in this context? Artificial intelligence
  2. Which chipset does the Honor View 10 have? Kirin 970 AI chipset
  3. What is the inbuilt RAM & ROM combination on the Honor View10? 6GB + 128 GB ROM
  4. Which of these is NOT a feature of the Honor View 10? Portable Fondue pot
  5. Does the Dual Sim of the Honor View 10 support 4G Volte on both slots? Yes

So participate on Amazon quiz contest today win a Honor View 10 for free.


Amazon Alcatel A5 Quiz Answers Today

Amazon Alcatel Quiz Answers: Win Alcatel A5 Smartphone. This Contest will commence on 25th December from 12:00:01 a.m. (IST) to 10th January 2018 11:59:00 p.m. (IST). The winner will announce on 25th of February, 2018. All answers of Amazon Alcatel quiz are below.

  • The Alcatel A5 allows you to replace its modular back covers (MODs), which add distinctive features to the phone. What are the MODs currently available for the A5? Ans: Power + MOD and LED MOD
  • With the Power+ MOD, how much battery would the A5 have in total? Ans: 5900 mAh
  • The Alcatel A5’s fingerprint sensor’s customization feature lets you launch an app with each of your fingerprints ? Ans: True
  • Which of these LED MOD features lets you sync your music to your LED lights? Ans: Light show
  • How can you capture the colors around you on your LED MOD cover? Ans: By clicking a picture

So guys, play Today’s Amazon quiz contest and win


Amazon Set Wet Quiz Answers Today

Play Amazon Set Wet Quiz contest and win Rs 5000 Amazon pay balance. This Amazon quiz will commence from 28th December 2017 to 10th January 2018. 20 winners will be selected on 31st January 2018. Check the all answers of Amazon set wet quiz below.

Amazon Set Wet Quiz Answers today

  • Who is the brand ambassador for Set Wet Wax? Ans : Ranveer Singh
  • Which of these is NOT a hairstyle for men? Ans : Peacock
  • Which of these are ingredients in Set Wet Wax? Ans : Water and Gel
  • 3 of the below statements are myths and one is a fact. Identify the fact. Ans : Hair wax allows both matte and glossy textures
  • Which of these is NOT a type of hair styling product? Ans : Rock

So participate on Amazon quiz contest today and win Rs 5000 pay balance.


Amazon Year End Quiz Answers Today

Amazon year end quiz answers

Amazon India is back today with Amazon Year End Quiz. Give answers of 8 questions of Amazon Year End Quiz and win 1 year free shopping worth Rs 10000. Have a look on the answers of Amazon Year End Quiz contest.

  • Which author, cited for ‘novels of great emotional force’, won the Nobel Prize in Literature 2017? Answer : Kazuo Ishiguro
  • Which movie became India’s selection to the Oscars? Answer :  Newton
  • Which of these is NOT a film released in 2017? Answer :  inside out
  • What did the United Nations General Assembly designate 2017 as? Answer : International Year of Sustainable Tourism for Development
  • In the Chinese calendar 28 January 2017 to 15 February 2018 is the year of..? Answer :- Rooster
  • Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017? Answer :- Miss world
  • Which of these is NOT an Amazon Exclusive phone launched in 2017? Answer : Nokia 1100
  • Which is these was NOT a team that played in the Indian Premier League 2017? Answer : Kochi tusker Kerala

Watch the video


Amazon Year End Quiz Contest Answers Today

Once again Amazon India has come up with Amazon Year End Quiz contest. Answer and win 1 year free shipping. This Contest will commence on 14th December from 12:00:01 a.m. (IST) to 31st December 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”). The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 10,000 credited monthly for 1 year, i.e. a total sum of Rs. 1,20,000 credited over a period of 12 months in parts of Rs. 10,000 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance. Winner will be announced on or before 31st January 2018.

  • Which of these Indian states did NOT have a State election in 2017? Answer – Uttar Pradesh
  • Who was declared the President of India in July 2017? Answer – Ram Nath Kovind
  • Which country won the Hockey women’s Asia cup in 2017? Answer – India
  • Which is the first Indian film to gross over 2000 crore rupees in all languages worldwide? Answer – Dangal
  • Who among them did NOT win a Nobel prize in 2017? Answer – Kailash Satyarthi
  • Which major tax reform was launched in India at midnight, 1st July 2017? Answer – Goods and service tax
  • In Feb’17, ISRO created history by placing many spacecraft in their orbits in a single mission. How many spacecraft did they launch in one go? Answer – 104

So participate on Today’s Amazon quiz contest and win 1 year free shopping.


Amazon TCL 43″ 4K UHD TV Quiz Answer Today (27 December 2017)

On 27th December 2017, Amazon is back with Amazon TCL 43″ 4K UHD TV Quiz contest where you can win TCL 43″ 4K UHD TV by playing the quiz. Today’s Amazon qyiz starts from 27th December 2017 and will end on 10th January 2018. This Amazon quiz winners will be announced on or before 28th February 2018.

  • In which century was the TV invented? 20th Century
  • Which of these popular TV shows is NOT based on a novel? F.R.I.E.N.D.S
  • How many times is 4K TV resolution better than a a Full HD TV resolution? 4 times
  • Which of these can you NOT do on a TCL 4K Smart TV? Fly to the moon
  • How many service centers does TCL have across India? 180+

Amazon Lifelong Quiz Answers Today

Today Amazon.in is back with Amazon Lifelong Quiz. Play the quiz and win Lifelong Massager. This Amazon quiz contest is started on 26th December 2017 and will remain live till 10th January 2018. Winners name will be announced on 31st January 2018.

Q1- Which is NOT a physical effect of using a Lifelong massager?

Ans- Mobile charging

Q2- Lifelong massagers help in relieving stress by

Ans- Reflexology technology

Q3- Which is the largest muscle in the human body?

Ans- Gluteus maximus

Q4- Which of the following activities would cause the most physical stress?

Ans- Rigorous physical activity like aerobics

Q5- Which of the following is a form of Japanese massage?

Ans- Shiatsu


Amazon Olay Quiz Time answers Today

Amazon India is back with Amazon Olay Quiz Time on 22nd December 2017. By participating on today’s Amzon Olay quiz time, you can win Rs 5000 pay balance. 20 winners will be selected on 31st January 2018. Check Amazon quiz contest today answer below.

  • Which of these components help fight aging? Answer:  Anti-oxidants
  • Which of these signs of aging does Olay NOT target? Answer: Memory loss
  • What was the Olay brand originally known as? Answer: Oil of Olay
  • Which if these is NOT a range of Olay products? Answer: Youth Cream
  • The key ingredients in Olay products, VitaNiacin is a combination of? Answer: Vitamins

Yippee !!! You have successfully completed Amazon Olay quiz time. Today’s Amazon quiz contest winners will be declared on 31st Jan 2018.


Amazon Fashion Quiz today answer

Amazon India is back with Fashion quiz contest on 21st December 2017. Participate and win Rs 2000 Amazon pay balance.

  1. Who created the first pair of blue jeans? Answer – Levis strauss
  2. What is Sonam Kapoor and Rhea Kapoor’s fashion brand called? Answer-  Rheson
  3. Where would you wear espadrilles? Answer – On Your Feet
  4. What is a pair of woman’s trousers which are made to look like a skirt called? Answer –  Culottes
  5. When is the Amazon Fashion Wardrobe Refresh Sale starting? Answer –  22 dec 2017

So play Amazon Fashion Quiz today and win Rs 1000 Amazon pay balance. Winners will be announced 15th January 2018.


Amazon Today’s Quiz Time Answer (InFocus Vision 3)

Again Amazon is back with InFocus Vision 3 quiz. Answer the questions of Amazon InFocus quiz and win an InFocus Vision 3. Today’s Amazon quiz will start on 18 Dec 2017. Winners will be declared on 31st January 2017.

  1. What is the aspect ratio of the InFocus Vision 3 display? 18:9
  2. How much RAM does the Vision 3 have? 2 GB.
  3. What is the screen size of Vision 3? 5.7 Inches.
  4. Does the Infocus Vision 3 have a fingerprint sensor? Yes.
  5. What is the configuration of the rear camera on Vision 3? 13 MP + 5 MP Dual Camera.

So play Amazon InFocus Vision 3 quiz contest and get a chance to win an InFocus Vision 3.


Amazon Ferrari Quiz Answers Today

Amazon India has come up with Amazon Ferrari Quiz contest. Participate on Amazon Ferrari Quiz and win Ferrari watches for free. Contest starts from 17th December 2017. Check the answers below.

Amazon Ferrari Quiz Answers 17 December 2017

  1. Who is the founder of the Italian sports car manufacturer Ferrari? Answer: Enzo Ferrari
  2. Whichsport is the Ferrari most famously associated with? Answer: Motorsport
  3. Whatis the famous logo for Ferrari race team? Answer: The prancing horse
  4. The colors most associated with Ferrari are___ Answer: Red and Yellow
  5. Whatare the supporters of Scuderia Ferrari in formula one known as__ Answer: Tifosi
  6. When is the Amazon Fashion Wardrobe Refresh sale starting? Answer: 22 dec, 2017

Congrats !! You have successfully completed Amazon Ferrari Quiz to win Ferrari watches for free. Winners will be announced on 31st January 2018.


Amazon Youbella Quiz Answers Today

Amazon Youbella Party Jewellery Quiz 16th December 2017

Amazon App is back with Amazon Youbella Party Jewellery Quiz for us. Play Amazon Youbella quiz and win Youbella Party Jewellery. Today’s Amazon quiz is live from 16th December to 31st December 2017. 15 winners will be selected and will be declared on 31st January 2018.

1. A close-fitting neckpiece worn around the neck is called

Ans- Choker

2. Which of these is NOT a kind of earing?

Ans- Lairat

3. For rose gold jewellery ____________ is mixed with gold to give its distinct pinkish colour

Ans- Copper

4. When is the Amazon fashion Wardrobe Refresh Sale starting?

Ans- 22 Dec, 2017

5. With more than 5 lakh styles Amazon India is India’s largest online Jewellery store

Ans- True


Amazon Fashion Quiz Answers Today

Amazon fashion quiz answers 15th December 2017

Amazon India is back with Amazon Fashion Quiz contest. Participate on Amazon 15th December quiz answers and win Rs 1000 pay balance. Check Amazon app fashion quiz all answers below.

1. Which city is considered the fashion capital of the world?

Answer – Paris

2.On which side are the buttons on all shirts for men?

Answer –  Right

3. In the context women’s fashion, what does L.B.D. stand for?

Answer – Little black dress

4. Who designed the first pencil skirt?

Answer –  Christian dior

5. When is the Amazon Fashion Wardrobe Refresh Sale starting?

Answer –  22 dec 2017


Amazon InFocus Vision 3 Quiz Answers Today

Amazon quiz answers today infocus vision 3

We are again back with Amazon inFocus Vision 3 Quiz Contest after OnePlus 5T Quiz. By participating in today’s quiz contest, you can win an InFocus Vision 3 for free. This Amazon quiz will start from 9th December 2017 till 10th January 2018. Here’s the answers of today’s Amazon InFocus Vision 3 quiz contest.

  1. What is the aspect ratio of the InFocus Vision 3 display ? Ans: 18:9
  2. What is the maximum battery standby time the InFocus Vision 3 could deliver on 4G ? Ans: 22 Days
  3. The InFocus Vision 3 does NOT support Ultra Wide View ? Ans: True
  4. What are the specifications of the front camera on the InFocus Vision ? Ans: 8 MP
  5. What is the battery capacity of the Vision 3 ? Ans: 4000 mAh

Watch the video


Amazon Treo Glass Set Quiz Today Questions Answers

Hey guys, we are back with Amazon Treo Glass Set Quiz. Answer of 5 questions and win Treo Glass Set for free. This contest is started on 1st December 2017 and will expire on 10th January 2018.

1. Which of these products are NOT offered by Treo?

Ans: Spaceships

2. Which of these phrases are associated with the brand Treo?

Ans: Next generation glassware

3. While ordering a drink, what would the phrase ‘on the rocks’ imply?

Ans: A drink served over ice cubes

4. Which of these is not a type of glass?

Ans: Violin

5. At a family gathering, raising a glass filled with a drink would mean?

Ans: Raising a toast


Amazon Pay Quiz Time Today

After Amazon OnePlus 5T quiz, Amazon is back with Amazon Pay Quiz. Participate on Amazon Pay Quiz contest and win Rs 1000 pay balance easily. Check the questions & answers below.

1. You can now load additional cash or leftover change into your Amazon Pay balance at the convenience of your doorstep when paying for Cash on Delivery orders.

Answer – True

2. While loading cash at your doorstep, the delivery agent will request you to confirm the transaction details on their screen. What would you need to do to confirm?

Answer – check amount on screen and sign

3. Which of these is a benefit of loading cash at your doorstep?

Answer –  no need to handle change at delevery

4. You can get 20% cash back up to Rs. 500 when you load cash at doorstep. What is the minimum amount of cash you need to load to be eligible for this offer?

Answer – Rs 50

5. Which of the following can you NOT pay for using your Amazon Pay balance?

Answer –  A trip to mars


Amazon OnePlus 5T Quiz

Another Amazon quiz contest i.e. Amazon Oneplus 5T quiz is here for you. Today just give 5 easy answers of today’s quiz and get a chance to win OnePlus 5T.

  1. When does sale start for the OnePlus 5T Star Wars Special Edition Smartphone? Ans: December 15, 2017
  2. OnePlus 5T offers a larger viewing experience compared to OnePlus 5, at a similar form factor. What is the display screen size of the OnePlus 5T? Ans: 6.01 inch
  3. What is the RAM configuration of the OnePlus 5T Star Wars special Edition ? Ans: 8 GB
  4. Which of these phrases is associated with OnePlus? Ans: Never Settle
  5. When is ‘Star Wars: The Last Jedi’ movie releasing in India? Ans: December 15, 2017

Amazon Parachute Quiz

Amazon Quiz Answers today parachute quiz time

After Amazon InFocus Vision 3 Quiz, we are back again with Amazon Parachute Quiz. Participate on Amazon Parachute Quiz contest today and get Rs 5000 Amazon Pay Balance. This quiz offer will be live from 6th December 2017 to 12th December 2017. The answers of Amazon Parachute Quiz are given below.

1. What can coconut oil NOT Be used as?

Ans: Detergent

2. Which of these is a form of medicine?

Ans: Ayurveda

3. Which of these is NOT present in Parachute Ayurvedic Gold Hair Oil?

Ans: Gold

4. What is “Tel Pak Vidhi” method of?

Ans: Oil Preparation

5. Which of these is NOT the Name a Hairstyle?

Ans: Flowerpot


Amazon OnePlus 5T Quiz Answers Today

Participate on Amazon OnePlus 5T Quiz by giving 5 correct answers of the quiz and lucky winners will get OnePlus 5T.

1. What is the color of the alert slider of the OnePlus 5T Star Wars Limited Edition?

Answer–  red

2. In Star Wars parlance, what is common between Luke, Qui-Gon, and Obi-Wan?

Answer –they are Jedis

3. What is the pre-installed theme in the OnePlus 5T Star Wars Limited Edition phone?

Answer –star wars   

4. What is the name of Han Solo’s son who features in the Last Jedi?

Answer – Kylo Ren

5. When does the sale of the OnePlus 5T Star Wars Special Edition begin?

Answer – December 15, 2017


Amazon Nivea Quiz Time

Amazon is back with Amazon Nivea Quiz Time where you can win Rs 5000 as pay balance for giving just 5 simple answers.

Amazon quiz answers today nivea

1. Which of these ingredients is NOT present in Nivea body lotions?

Answer: Rose petals

2. For how long do Nivea body lotions promise to keep your skin moisturized?

Answer: 24 Hours

3. Which of these is not a flavor of Nivea lip balms?

Answer: Cola

4. Which colour was first Nivea cream tin?

Answer: Yellow

5. The brand name Nivea is derived from Latin word Nivis which means.?

Answer: Snow


Amazon Subscribe & Save Quiz Contest Answers

Presenting Amazon subscribe & save quiz contest where you can get a chance to win Rs.5000 free Amazon balance by just answering 5 questions.

In this quiz there will be 40 winners who will get Rs.5000 free Amazon balance. The winner will announced on 15th of January, 2018.

After the Amazon confirm the winners, they will contact the winners individually. They will post the winners name on 31st of January, 2018. So let’s start.

Amazon Subscribe & Save Quiz Answers

Amazon Subscribe & Save Quiz Answers

How to Play Amazon Subscribe & Save Quiz Contest

  1. First of all download Amazon app by clicking here
  2. Open it and click on the Amazon Subscribe & Save Quiz Banner.
  3. Now Click on Start to play the quiz.
  4. See the answer from below.
  5. To win the contest, give all correct answers.

Amazon Subscribe & Save Quiz Answers (6th December 2017)

1. You can set up regularly scheduled deliveries and earn savings on your daily essentials. This Amazon.in offering is called ‘Subscribe & ____’. Fill in the blanks.

Answer:- Save

2. Which of the following products cannot be subscribed on Amazon?

Answer:- Invisibility Cloak

3.Which of the following is not a benefit in Subscribe & Save?

Answer:- Time Travel

4.What is Subscribe & Save’s curated, monthly subscription box called?

Answer:- Handpicked Subscription Box

5. What is the current Fest running on Subscribe & Save, which gives you minimum 25% off subscriptions called?

Answer:- Subscription Fest

So Friends play Amazon quiz contest answers today and win Amazon pay balance, OnePlus 5t, Honor view 10, InFocus vision 3 and much more. 🙂

33 thoughts on “Amazon Quiz 21 March 2019 Answers Today – Win Montra Helicon Bicycle

    • Admin says:

      It’s totally based on luck. If you are lucky, then you may win prizes by playing Amazon quiz.

      And results are not published yet for the Amazon quizes I played.. hoping something to win.

  1. Sarita says:

    Fake fake i already try and winner announced me but amazon balance not coming for my acount. Amazon why our time west.

  2. Shahnawaz says:

    I won samsung galaxy a8+ in 17th january quiz and winner announcements on 29 February but when i try to contact amazon they are telling wait for our email now till 4 april i didnt get any mail or call

  3. Aaron Sharma says:

    Winners are based on luck only and amount of 30% is deducted for commission and taxes. I won once a lakh rupees but got only 70000. But I had to submit my documents for verification. Winners are notified in their mail IDs and have to wait a long time but you will receive if you are a winner after verification. I played by paying 5000 cash in my wallet. It’s was part of game rules then. Load and win !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *