Amazon Quiz 21 March 2019 Answers Today – Win Montra Helicon Bicycle


Amazon February Quiz Questions & Answer Today (25 Feb 2018)

1) A leap year is a calendar year containing?

Answer- One additional day

2) February 2018 will not have a single full moon day in the month. The last time this happened in February 1999.

Answer- true

3) Which of these is a western zodiac sign associated with February?

Answer- Aquarius

4) In India, National Science Day is celebrated on 28th February to mark the discovery of?

Answer- Raman effect

5) 2018 is leap year

Answer-  False

6) Which country is hosting 2018 Winter Olympics in February?

Answer – South Korea

7) Which term is also used to refer to the first full moon of February?

Answer- Ice moon


Amazon Quiz Time Answers – Win Honor 7x (23 Feb)

Today’s Amazon contest will commence on 23 February 2018. 10 participants will be selected as winners & every winner will get Honor 7x as winning prize. Winners will be announced by 31st March 2018. Now have a look on the amazon Honor 7x quiz answers today.

Amazon quiz time Honor 7x Answers today

1) What is the interface that Honor phones use?

Answer: Emotion UI

2) Which was the first AI enabled phone to be launched in India?

Answer: Honor View 10

3) Which of these phrases is associated with the brand Honor?

Answer: For the brave

4) What chipset do Honor phones use?

Answer: Kirin

5) What is Honor’s fast charging technology called?

Answer: Super Charge


Amazon Quiz Today Answers – Voylla Jewellery (13 Feb – 15 March)

Amazon voylla jewellery quiz1) A bangle typically is worn around which part of the body?

Ans: Wrist

2) Which of these is not a kind of jewellery?

Ans: Tutonak

3) Which of these units is used to measure mass of Diamonds?

Ans: Carat

4) Valentine’s Day is celebrated in honor of whom?

Ans: Saint Valentine

5) Which of these famous fictional pairs are lovers?

Ans: Romeo & Juliet


Amazon Gift Card Quiz Answers (6-20 Feb)

1.Which of the following is NOT a benefit of using Amazon Gift Cards?

Answer: Free Hugs With Every Purchase

2. Once claimed, Amazon Gift Cards get added as Amazon Pay balance

Answer: True

3. Amazon Gift Card are NOT available in which of the following physical formats?

Answer: Kryptonite

4. This Valentine’s Day, you can shop for a Gift Card and get _ % cashback on your purchase.

Answer: 10%

5.The Amazon Gift Cards store in India does NOT include cards for which of these occasions?

Answer: Full Moon Day


Today’s Amazon Recharges Quiz Answers (6-20 Feb)

Amazon pay Recharges quiz answer todayAmazon is back with Amazon Recharge Quiz today. Play today’s Amazon quiz contest and win Rs. 5000 Amazon pay balance for free. Winners will be announced by 31st March 2018.

1) You can recharge your prepaid mobile number on Amazon.in

Answer: True

2) Currently, you can get flat ___% cashback up to Rs. ___ on prepaid mobile recharges. Fill in the blanks.

Answer: Flat 50% cashback up to Rs.50

3) The cashback offer on mobile recharges is applicable on which payment methods?

Answer: Netbanking, Credit/Debit Cards, Amazon Pay balance

4) The cashback offer is applicable on which telecom operators?

Answer: All operators

5) Which of the following can you NOT do using Amazon Pay Balance?

Answer: Cryptocurrency trading

So participate on Amazon Recharges quiz today and get a chance to win Rs. 5000 Amazon pay balance.


Amazon Samsung Galaxy A8+ Quiz Answers Today (15 Feb)

Amazon quiz Samsung Galaxy A8+

1) Which of these is NOT a features of the Samsung Galaxy A8+?

Answer: Teleportation

2) What is Samsung’s virtual assistant called?

Answer: Bixby

3) What is the display on the Samsung Galaxy A8+ called?

Answer: Infinity display

4) What safety features does the A8+ come loaded with?

Answer: face recognition and fingerprint sensor

5) The A8+ has __GB of RAM. Fill in the blanks.

Answer: 6


Amazon Pay Quiz Time Answer – February Quiz (14 Feb)

1) What did Alexander Fleming introduce to the world on February 14th in 1929?

Answer: Penicillin

2) Which Italian city, where Romeo and Juliet lived in Shakespeare`s play, still receives about 1,000 letters on Valentine’s Day each year?

Answer: Verona

3) In India, National Science Day is celebrated on 28th February to mark the discovery of?

Answer: The Raman effect

4) The whole month of February 2018 will not have a single full moon day. The last time this happened in February 1999.

Answer: True

5) Which of these is a western zodiac sign associated with February?

Answer: Aquarius

6) Which term is also used to refer to the first full moon of February?

Answer: Ice moon


Amazon Aveeno Quiz Time Answers (4 Feb)

1) Which of these products are used for skin care?

Answer: Lotion

2) Which of the following natural ingredients can be found in all Aveeno Body Lotions?

Answer: Oats

3) Which of these is NOT a benefit that Oats have on the skin?

Answer: Tickle the skin

4) The use of oats for skin care traces back to?

Answer: Ancient Egypt

5) Who is the global brand ambassador of Aveeno Body Lotions?

Answer: Jennifer anniston


Peora Valentine Jewellery Amazon Quiz All Correct Answers

1. The brand Peora offers products in which of the following?

Answer –  Sterling silver jewellery

2. Sterling Silver jewellery contains at least 92.5% silver by weight

Answer – True

3. Which milestone wedding anniversary is celebrated as Silver anniversary?

Answer – 25th

4. When is Valentine’s Day celebrated?

Answer – 14th February

5. According to Roman mythology, which among these is considered to be the god of love and affection?

Answer –  Cupid


Amazon Quiz Time – Win Philips Car Air Purifier

Play Amazon quiz today and win Philips GoPure car air purifier. This contest will commence from 27th January 2018 to 10th February 2018. Total 20 Winners will be selected & results will be announced by 28th February 2018. Have a look on the Amazon quiz time answers below:Amazon quiz time today answers win Philips GoPure car air purifier

1) Which of these is NOT a source of in-car air pollution?

Answer: Unicorn Dust

2) With the automatic switch on/off function, the Philips GoPure Compact 110 Car Air Purifier will switch on as soon as you start your car.

Answer: True

3) Which of these does the Philips GoPure car air purifier NOT reduce from your car?

Answer: Oxygen

4) What are the areas in your car where you can NOT mount the Philips GoPure car air purifier?

Answer: Spark plug

5) Philips GoPure air purifiers are compatible with which of the these cars?

Answer: All Cars


Amazon Today Quiz – Win Honor View 10

Amazon Honor View 10 quiz will commence on 26th January 2018 to 15th February 2018. Total 5 participants will win Honor View 10 each. Winners will be announced by 28th February 2018.

Amazon quiz today - win Honor view 10

1. Which of these ways can you unlock the Honor View 10?

Answer: face unlock

2. What is the screen size of the Honor View 10?

Answer: 5.99 inch

3. The Honor View 10 camera uses ISR to automatically detect the best settings to suit the scene. What does ISR stand for?

Answer: Intelligent screen recognition

4. Which of these is a NOT a feature of the Honor View 10?

Answer: teleportation

5. Which Android version does the Honor View 10 run on?

Answer: oreo


Amazon Veet Trimmer Quiz Answers Today

1. Which of these is NOT a method of hair removal?

Answer: Deep sea diving

2. Which of these would prepare your skin for a more comfortable hair trimming routine?

Answer: Hydrating the area with warm water and drying

3. Which of these areas can you NOT use the Veet Sensitive Touch Expert Beauty Trimmer on?

Answer: Marble floors

4. The Veet Sensitive Touch Expert Beauty Trimmer is waterproof, hence can be used in shower

Answer: True

5. Which of these is a feature of the Veet Sensitive Touch Expert Beauty Trimmer?

Answer: 2 sided inclinable precision head


Amazon Super Value Day Quiz Answers Today (1st Feb)

Amazon is back with Amazon Super Value Day Quiz on 1st February 2018. Play Amazon Super Value Day Quiz contest and win Rs 5000 as Amazon pay balance. Total 40 winners will be selected and results will be published by 31st March 2018. Check the today’s Amazon pay quiz answers.Amazon quiz time - super Value day

1) Shopping on Super Value Day gives you cashback on purchase of household supplies and more. What is the maximum cashback you can avail?

Answer:- Rs 1200

2) Starting January 2018, Super Value Day cashback offers will run for first 3 days of every month instead of 2 days earlier.

Answer:- True

3) Mr. X purchased monthly groceries worth Rs 1500. What is the maximum cashback Mr. X can avail during Super Value Day?

Answer:– Rs 225

4) Customers using which bank’s credit or debit card are eligible for the additional cashback on shopping from Super Value Days?

Answer:- ICICI Bank

5) Which of the following would NOT be eligible for the Super Value Day cashback offer ?

Answer:- Electronic & furnitures

You can also watch the video tutorial of Amazon Super Value Day Quiz


Amazon Enfagrow Quiz Time Answer Today

Participate on Today’s Amazon quiz contest and win Rs. 10,000 as Amazon pay balance. This contest will commence on 31st January 2018. Winners will be announced by 28th February 2018. Have a look on the Amazon Enfagrow quiz answers today.Amazon today quiz Enfagrow win Rs 10,000 pay balance

1) Which of these is essential for the healthy development of a child?

Answer: Vitamins and minerals

2) Enfagrow A+ is a nutritional milk formula specially designed for children between 2 to 6 years of age.

Answer: True

3) Which of the following is an essential nutrient for the development of the brain?

Answer: DHA

4) Which of the following is NOT a benefit of Enfagrow A+?

Answer: Helps develop fortune telling skills

5) Which of the following is NOT a vitamin?

Answer: Vitamin W

You have successfully completed Today’s Amazon quiz.


Amazon Pay Quiz Today – Win Rs. 1000 Pay Balance

Participate Amazon pay Quiz time today and win Rs 1000 Amazon pay balance. This contest will commence on 30th January 2018. Results will be published by 28th February 2018. Have a look on Amazon quiz contest today answer below.

Amazon pay Quiz time today win Rs 1000 pay balance1) When you pay for Cash on Delivery orders, you can load leftover change or additional cash into your Amazon Pay Balance. What is the minimum amount you can load?

Answer: No minimum amount

2) Which of these is NOT a benefit of loading cash into your Amazon Pay balance at your doorstep?

Answer: Super human strength

3) While loading cash at your doorstep, the delivery agent will request you to confirm the transaction details on their screen. What would you need to do to confirm?

Answer: Check amount on Screen and sign

4) Which of the following can you NOT pay for using your Amazon Pay balance?

Answer: Sea facing apartment on mars

For prepaid mobile recharges on Amazon.in with Amazon Pay balance, currently you get ____% cashback on recharge value

Answer: 50%

You have successfully completed Amazon Pay Quiz Time today & are eligible to win Rs 1000 as pay balance. Just wait for the results.


Amazon January Quiz – Win 6 Month’s Free Shopping

Participate on Amazon January Quiz contest & win 6 Month’s free shopping. This contest will live till 31st January 2018. The winner will get Rs. 10,000 monthly for 6 Months (total Rs. 60,000). Winner will be announced by 28th February 2018.

1) Which of these is NOT celebrated in January?

Answer: Black Friday

2) As per which of these calendars are we in the year 2018?

Answer: Gregorian Calendar

3) Where will the  2018 Commonwealth Games be hosted?

Answer: Australia

4) SpaceX is expected to fly two private citizens on a week-long trip around the Moon by late 2018.

Answer: True

5) Which is both the coldest month of the year in the Northern Hemisphere and the warmest month of the year in the Southern Hemisphere?

Answer: January

6) Which of these states is scheduled to have State elections in 2018?

Answer: Rajasthan


Amazon Today Quiz Answers- Win Oppo F5

Today’s Amazon quiz will commence on 26th January 2018. Play Amazon today pay quiz time and win Oppo F5. Total 10 winners will be selected and result will be declared by 28th February 2018. Have a look on the answers of Amazon quiz today…

Today Amazon quiz - Oppo f51) OPPO is currently the sponsor of which country’s national cricket team?

Answer: India

2) Which of these Indian male celebrities is currently associated with OPPO?

Answer: Siddharth Malhotra

3) What was the first product ever to be launched by OPPO?

Answer: MP3 Player

4) The OPPO F5 runs on the ARM Mali G71 MP2 Graphics processing unit.

Answer: True

5) Which of the following is NOT a feature of OPPO F5?

33 thoughts on “Amazon Quiz 21 March 2019 Answers Today – Win Montra Helicon Bicycle

    • Admin says:

      It’s totally based on luck. If you are lucky, then you may win prizes by playing Amazon quiz.

      And results are not published yet for the Amazon quizes I played.. hoping something to win.

  1. Sarita says:

    Fake fake i already try and winner announced me but amazon balance not coming for my acount. Amazon why our time west.

  2. Shahnawaz says:

    I won samsung galaxy a8+ in 17th january quiz and winner announcements on 29 February but when i try to contact amazon they are telling wait for our email now till 4 april i didnt get any mail or call

  3. Aaron Sharma says:

    Winners are based on luck only and amount of 30% is deducted for commission and taxes. I won once a lakh rupees but got only 70000. But I had to submit my documents for verification. Winners are notified in their mail IDs and have to wait a long time but you will receive if you are a winner after verification. I played by paying 5000 cash in my wallet. It’s was part of game rules then. Load and win !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *