Amazon Quiz 21 March 2019 Answers Today – Win Montra Helicon Bicycle

Answer: 2 MB

2) On the Kindle Lite app, you can start reading an e-book before it finishes downloading.

Answer: True

3) Books in which of these languages are currently NOT supported on Kindle?

Answer: Dothraki

4) How many eBooks are available on the Kindle Store in India?

Answer: Over 5 million

5) Which of these is NOT a feature of the Amazon Kindle Lite app?

Answer: Free doughnuts on every eBook you read


Amazon Kindle Starter Pack Quiz Today Answers (31 March)

1) Which of the following can you NOT do on a Kindle eReader?

Answer: Make a double espresso shot

2) How long does the battery on a Kindle eReader device last?

Answer: Up to 4 weeks

3) Other than the Kindle e-Reader device, which of these does the Kindle starter pack NOT include?

Answer: Six infinity stones and a light saber

4) What is the eBooks discount offer which you currently get with the Kindle Starter Pack?

Answer: 80% off on eBooks up to 1000 INR

5) All Kindle eReaders have an anti-glare screen.

Answer: True


Amazon Denim Fest Quiz Contest Today Answers (29 March)

1) As a part of the currently ongoing Amazon Denim Fest, what is the discount you can avail on jeans part of this event?

Answer: Minimum 40% off

2) Which of these celebrities is currently associated with the brand Jack & Jones?

Answer: Ranveer Singh

3) How many styles of Jack & Jones jeans can you find on Amazon.in?

Answer: More than 400

4) As a part of Denim Fest, you can currently avail a 25% discount at checkout on jeans part of the Spring Summer’18 collection.

Answer: True

5) Jean were originally called ________. Fill in the blanks.

Answer: Waist-overalls

Some users are getting different questions of Denim Fest quiz. For them Answers are bellow-

  1. Minimum 40% off
  2. Virat Kohli
  3. More than 400
  4. The new cool
  5. True

Amazon Pay Quiz Answer Today (28 March)

1) When you pay for your Amazon.in orders with cash, you can load the leftover change or additional cash into your Amazon Pay balance.

Answer: True

2) According to RBI guidelines, you are required to submit an official valid ID number to add money to your Amazon Pay balance. Which of these are officially valid documents?

Answer: Aadhaar Card/ Driving license/ PAN card

3) Which of these is NOT true when you submit your official valid ID number on Amazon.in?

Answer: Free trip to space on completion

4) Which of these is a benefit of loading cash into your Amazon Pay balance at your doorstep?

Answer: No need to handle change at delivery

5) Which of the following can you NOT pay for using your Amazon Pay balance?

Answer: An apartment on Jupiter


Amazon Honor 7X Quiz Answers Today (27 March 2018)

1) How can you unlock the Honor 7X?

Answer: Face Unlock

2) #Honor7xVersusTheWorld is a web series about the Honor 7x. Which action/adventure group starred in this series?

Answer: SquadRann

3) Which of these is a feature of the Honor 7X’s Dual cameras?

Answer: Beauty Mode + Bokeh Mode

4) Currently, at what price is the 32 GB variant of the Honor 7x available on Amazon.in?

Answer: Rs. 12,999

5) Honor 7X’s fingerprint sensor unlocks the phone in how much time?

Answer: 0.25s


Amazon Quiz Answers Today- Echo Quiz

1) Amazon Echo is a hands-free smart speaker, how do you control it?

Answer: With your voice

2) Which of these can you NOT do with your Echo device?

Answer: Deadlift a 100 kgs

3) You can book a flight on Goibibo using your Echo device.

Answer: True

4) What is the voice and brain behind the Echo device called?

Answer: Alexa

5) Which of these can Alexa NOT do?

Answer: Feed you a snack

6) On your Echo device, you can ask Alexa to turn on compatible smart lights.

Answer: True


Amazon March Quiz Answers Today – Win 6 Month’s Free Shopping (20 March)

Amazon March quiz

1) Which of these is NOT a meaning of the word ‘March’?

Ans: Predicting the future accurately

2) In March the sun crosses the celestial equator and the day and night are of equal length. What is this phenomenon called?

Ans: Equinox

3) In Shakespeare’s Julius Caesar what does the ‘Ides of March’ refer to?

Ans: 15th March

4) Which of these is a western zodiac sign associated with March?

Ans: Pisces

5) International Women’s Day celebrated on 8 March is a national holiday in Angola, Armenia,Azerbaijan,Cambodia, Georgia, Eritrea, Kyrgyzstan,Laos, Moldova, Mongolia, Tajikistan, Uganda, Ukraine and Zambia.

Ans: True


Amazon Sony Bravia TV Quiz Answers Today

1) The ‘Rock Bottom Prices’ sale on Amazon.in offers lowest ever prices on select ______. Fill in the blanks.

Answer: Televisions

2) Which of these is NOT a TV brand participating in the ‘Rock Bottom Prices’ event.

Answer: Patankali

3) Only TVs which have customer rating of 3.5 stars (out of 5) and above will be on offer during the ‘Rock Bottom Prices’ event

Answer: True

4) Which of these is NOT a benefit of shopping for TVs on Amazon.in?

Answer: Free auto rides for 10 years

5) The Union Budget 2018 affects TV prices, as duty on imported TV panels increased from 7.5% to ____. Fill in the blanks.

Answer: 15%


Amazon Pay On Delivery Quiz Answers Today (27 Jan – 20 March 2018)

1) Which of these payment methods can you NOT use to pay on delivery for your Amazon.in orders?

Answer: Gold Coins

2) Amazon’s certified card swipe device ensures that your payments are 100% secure when you swipe your card at doorstep

Answer: True

3) Which of these is NOT a benefit of paying for your Amazon.in orders using an SMS link to your phone?

Answer: Get your order for free

4) When you pay for orders with cash on delivery, you can load the leftover change into your Amazon Pay balance.

Answer: True

5) Which of these is NOT a benefit of loading cash into your Amazon Pay balance at your doorstep?

Answer: Superhuman strength


Amazon Recharges Quiz Answers Today (17 March)

Today’s Amazon quiz will commence from 17th March to 15th April 2018. A total 40 winners will be selected as winners randomly & each winner will get Rs.5000 as Amazon pay balance.

Amazon Recharges quiz

1) You can recharge your prepaid mobile number on Amazon.in

Answer: True

2) What is the current cashback offer for prepaid mobile recharges on Amazon.in?

Answer: Flat 50% cashback up to Rs.50

3) The cashback offer on mobile recharges is applicable on which payment methods?

Answer: Netbanking, Credit/Debit cards and Amazon Pay balance

4) How long does it take for the cashback to get processed on mobile recharges?

Answer: 3 days

5) The cashback will be received in which form?

Answer: Amazon Pay balance


Amazon Quiz Time Answers Today- Win Oppo F5 Smartphone (15 March)

This Amazon quiz will commence from 15th March to 15th April 2018. Total 10 participants will be selected as winners & each winner will get an Oppo F5 Smartphone. This Amazon quiz winners will be announced by 30th April 2018.

1) The OPPO F5 comes with a 16 MP primary camera and __ MP front facing camera. Fill in the blanks.

Ans: 20 MP

2) Which of these phrases is associated with brand OPPO?

Ans: Capture the real you

3) The OPPO F5 is packed with how much RAM?

Ans: 4GB

4) What is OPPO’s fast charging technology called?

Ans: VOOC Flash Charging

5) Which of the following is NOT a feature of OPPO F5?

Ans: Rotating back camera


Amazon L’OREAL Paris Quiz Answers Today (14 March)

1) Which of these phrases is associated with the brand L’Oreal Paris?

Answer: Because you’re worth it

2) The nail polish that goes on top of a colored polish is called?

Answer: Top Coat

3) Which of these products are NOT offered by L’Oreal Paris?

Answer: Laundry Detergent

4) Which of these is a kind of lipstick?

Answer: Matte

5) Which of these is NOT a make-up range offered by L’Oreal Paris?

Answer: Moon Moon


Amazon Fastrack Watch Quiz Answers Today (16 Feb-15 March)

This Amazon quiz will commence on 16th February 2018 to 15th March 2018. 20 winners will be selected as winners randomly & every winner will get a Fastrack watch. Results will be announced by 31st March 2018.Amazon quiz Answers today fastrack

1) Which fitness band did Fastrack launch in 2017?

Answer:  Reflex

2) Which of these is NOT a part of a wristwatch?

Answer: HeadLight

3) Which of the following music festivals was powered by Fastrack?

Answer: Vh1 Supersonic 2017

4) Which of these phrases is associated with the brand Fastrack?

Answer:  Move On

5) Which of the following products are NOT offered by Fastrack?

Answer: Space Ships


Amazon Accessorize Quiz Questions & Answers

1. When is International Women’s Day celebrated?

Answer is – 8 March

2. A Tiara goes around what part of the body?

Answer is – Hair

3. Which of the following products are NOT offered by the brand Accessorize?

Answer –  Smart Phones

4. Which part of India is known for ‘Shakha Pola’, a set of bangles typically worn by newly married women?

Answer – Bengal

5. The first Accessorize store opened in 1984. Where was this?

Answer – London


Other LIVE Amazon quiz contests today

  • Amazon pay quiz
  • Amazon Pay Partners Quiz
  • Amazon Maybelline Quiz
  • Amazon Fastrack Quiz
  • Amazon Nevi Quiz
  • Amazon Voylla Quiz

You will find all quiz answers below –


Amazon Pay Partners Quiz Answers Today (8 March 2018)

1) Amazon Pay balance can also be used to pay for movies, travel tickets, monthly utility bills, recharges and more in a single click on partnering apps & websites.

Answer: True

2) Amazon Pay can be used to pay on several apps & websites. Which of the following do NOT accept Amazon Pay as a mode of payment?

Answer: Iron Bank of Braavos

3) Which one of these are NOT a benefit of using Amazon Pay?

Answer: Fits in your pocket

4) While logging in to make a payment on any of the Amazon Pay partner sites and apps, what login credentials would you use?

Answer: Amazon.in Username and Password

5) The cashback for Amazon Pay offers across partner apps & websites is received in the form of ?

Answer: Amazon Pay Balance


Amazon Nevi Valentine Jewellery Quiz Answers

1) Which kind of jewellery is used to propose a partner for marriage?

Answer: Ring

2) An anklet goes around what part of the body?

Answer: Ankle

3) A diamond is what in its most pure form is made up of which element?

Answer: carbon

4. The Kohinoor, one of the largest cut diamonds in the world, was only worn by female members of the British Royal family because it is believed that it brings bad luck to any man who wears it.

Answer:  True

5. Which of these famous fictional pairs are lovers?

Answer: Romeo and Juliet


Amazon Quiz Contest Today- Maybelline Quiz Answers (20 Feb-10 March)

This Amazon contest will commence from 20th February to 10th March 2018. 20 participants will be selected as winners & each winner will get Rs.5000 as Amazon pay balance. This Amazon quiz winners will be announced by 31st March 2018.

Amazon quiz contest Maybelline quiz answer today

1) Which of these is not a make-up product?

Answer: Smoothie

2) Which of these phrases is associated with the brand Maybelline?

Answer: Make it happen

3) Who among these has been a brand ambassador for Maybelline, and recently released a new make-up line for the brand?

Answer: Gigi Hadid

4) Which of these beauty products are used on the eyes?

Answer: Eyeshadow

5) Which of these is NOT a range of lipsticks from Maybelline?

Answer: Bubble gum matte


Amazon Super Value Day Quiz Answers Today (2 March 2018)

1) Shopping on Super Value Day gives you cashback on purchase of household supplies and more. What is the maximum cashback you can avail?

Answer: Rs 1200

2) Super Value Day occurs on which days of the month?

Answer:  1st, 2nd and 3rd of every month

3) Customers using which bank’s credit or debit card are eligible for the additional cashback on shopping from Super Value Days?

Answer: ICICI bank

4) After the order is dispatched, how long does it take for the Super Value Day cashback to be credited to customer’s account?

Answer: 72 hours

5) What is the minimum amount a customer needs to shop for, so as to be eligible for the Super Value Day cashback?

Answer: Rs 1500


Amazon Kama Quiz Today Answers

1) Kama Ayurveda offers beauty and wellness products which are manufactured using natural and organic ingredients.

Ans: True

2) Kama Ayurveda does NOT offer which of the following products?

Ans: Space Ships

3) Ayurveda is a system of holistic medicine which originated in _______. Fill in the blanks

Ans: India

4) What does the word ‘Ayurveda’ stand for in Sanskrit?

Ans: Life Knowledge

5) Holi is also called?

Ans: Festival of colours


Amazon Quiz Contest Answers Today – Samsung Galaxy On7 Prime (22 Feb-10 March)

Amazon quiz contest answer today - Samsung Galaxy On7 Prime

1) Where can you access the ‘Samsung Mall’?

Answer: On your galaxy on7 prime

2) Which of these can you NOT do on Samsung Mall?

Answer: Telepathic Search

3) What are the RAM options available on the Galaxy On7 Prime?

Answer: 3 GB and 4 GB

4) What are the color variants available for the Galaxy On7 Prime?

Answer: Gold and Black

5) The Samsung Galaxy On7 Prime comes with a 13MP (f1.9) primary camera and a ____ MP front facing camera. Fill in the blanks.

Answer: 13 MP


Amazon Pay Quiz Today Answers (27 February)

Amazon pay quiz

1) Amazon Pay balance can also be used to pay for movies, travel tickets, monthly utility bills, recharges and more in a single click on partnering apps & websites.

Answer: True

2) Amazon Pay can be used to pay on several apps & websites. Which of the following do NOT accept Amazon Pay as a mode of payment?

Answer: Iron Bank of Braavos

3) Which one of these are NOT a benefit of using Amazon Pay?

Answer: Fits in your pocket

4) While logging in to make a payment on any of the Amazon Pay partner sites and apps, what login credentials would you use?

Answer: Amazon.in Username and Password

5) The cashback for Amazon Pay offers across partner apps & websites is received in the form of ?

Answer: Amazon Pay balance

33 thoughts on “Amazon Quiz 21 March 2019 Answers Today – Win Montra Helicon Bicycle

    • Admin says:

      It’s totally based on luck. If you are lucky, then you may win prizes by playing Amazon quiz.

      And results are not published yet for the Amazon quizes I played.. hoping something to win.

  1. Sarita says:

    Fake fake i already try and winner announced me but amazon balance not coming for my acount. Amazon why our time west.

  2. Shahnawaz says:

    I won samsung galaxy a8+ in 17th january quiz and winner announcements on 29 February but when i try to contact amazon they are telling wait for our email now till 4 april i didnt get any mail or call

  3. Aaron Sharma says:

    Winners are based on luck only and amount of 30% is deducted for commission and taxes. I won once a lakh rupees but got only 70000. But I had to submit my documents for verification. Winners are notified in their mail IDs and have to wait a long time but you will receive if you are a winner after verification. I played by paying 5000 cash in my wallet. It’s was part of game rules then. Load and win !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *