Amazon Quiz 10 April 2019 Answers – Win Redmi 6 Pro

Amazon quiz answers today : You know that Amazon India comes with new quiz contest regularly. Just give answer and win Amazon pay balance, mobile phones, watches, headphones, gadgets and so on..

But but but, it’s not easy as it looks like. We have to give answers of all the questions correctly to eligible for Amazon quiz contest.. Don’t worry dude !!! We are here to help you..

In this page, you will get all Amazon quiz answers today. We update this page regularly at first on net with latest Amazon quiz contest questions and answers.

Don’t forget to save this page and revisit regularly to get all upcoming Amazon quiz answers at first.

Today Amazon Quiz Answers 10th April 2019 – Win Redmi 6 Pro

1) If you open your mouth wide, you will see a fleshy piece of tissue hanging like a pendulum. It is above your tongue at the back. What is this elongated, hanging structure called?

Ans: Uvula

2) The first fully solar-powered airport in the world is in India. Where will you find it?

Ans: Kochi

3) Dr. Abdul Kalam visited a country on 26th May, 2005, and they declared it as their National Science Day. Which country was it?

Ans: Switzerland

4) The Pentium chip was produced by USA’s Intel Corporation n 1993. But an Indian engineer is popularly known as being the ‘Father of the Pentium Chip’, for his contributions towards its development. Who is it?

Ans: Vinod Dham

5) Alia Bhatt won the 2019 Filmfare award for her work in Raazi. The actor who played her husband, also won a Filmfare award for ‘Best Supporting Actor’ for Sanju. Who is the actor?

Ans: Vicky Kaushal


watch the video to know how to get free products from Amazon.in

Amazon April Quiz Contest Answers Today- Win ₹10,000/-

Q1: In Italy, France, Belgium & Canada, April 1 is called ‘April fish’ & includes trying to attach a paper fish to the victim’s back without being noticed.

Ans: True

Q2: On 3rd April 1968, this famous civil rights activist delivered his last speech ‘I’ve Been to the Mountaintop’. The following day he was assassinated. Who is he?

Ans: Martin Luther King Jr

Q3: April 17th is also celebrated as the day to stop procrastinating, dust off resolutions and making another start at them. What is the day called?

Ans: Blah Blah Blah Day

Q4: On 1 April 2001, which became the first country in the world to legalize same-sex marriage?

Ans: Netherlands

Q5: Which of these is a western zodiac sign associated with April?

Ans: Aries

Today’s Amazon Quiz Answers – Win Apple Watch

Q1: The freezing point of water is 0 degrees Celsius. What is it’s freezing point in Fahrenheit?

Ans: 32 degrees Fahrenheit

Q2: The chef’s hat is a significant part of the attire worn by many cooks. What is this type of long hat called?

Ans: Toques blanches

Q3: The Zero Mile Stone is a pillar built by British during the Great Trigonometrical Survey of India in 1907, considered to be the center of India. Which city is it located in?

Ans: Nagpur

Q4: Rakesh Sharma was the first Indian to go to space. When asked by the then PM Indira Gandhi what India looked like from spaces, his response was _____. Fill in the blanks.

Ans: Saare jahan se acha

Q5: 2019 will see the 7th season of the Pro Kabaddi League in July where teams will battle for the title of winner once again. Which team is the current champion who won the tournament in 2018?

Ans: Bengaluru Bulls

Amazon Quiz 8 April 2019 Answers – Win ₹10,000/-

Q1.: Water can exist in the solid, liquid, and gaseous state at the same time.

Ans- True

Q2.: Chetan Bhagat has announced that he is releasing a new non-fiction book in May. What is the title of the book?

Ans- India Positive

Q3.: The Statue of Liberty is known world-over as a symbol of the USA. But it was gifted to America by another country. Who gifted it?

Ans-  France

Q4.: Water was first discovered on the moon by NASA’s Moon Minerology Mapper. The mapper was sent into space on a spacecraft sent by which country?

Ans-  India

Q5.: Couples celebrate a silver anniversary for 25 years of togetherness. If they celebrate a crystal anniversary, how long have they been together?

Ans- 15 years

Amazon Quiz 01 April 2019 Answers – Win Seagate 5TB Hard Drive

1) If you have hyperosmia, It would mean you have a greater than average sense of ____. Fill in the blank

Ans: Smell

2) The Indian Premier League is in it’s 12th season. The first IPL was played in 2009. True or False?

Ans: False

3) The first national flag of India is said to have been hoisted on August 7, 1906, and it was red, yellow and green. It has changed significantly since then. Who has designed the current, modern tricolour flag of India?

Ans: Pingali Venkayya

4) Who is the first player to reach a score of 5000 runs in the IPL?

Ans: Suresh Raina

5) India plans to launch its first manned space flight, by 2022. What is the spacecraft that is being built for this program called?

Ans: Gaganyaan

Also Read: 15 best Indian Money earning apps 2019

Amazon Quiz 31 March 2019 Answers – Win Montra Helicon Bicycle

Q1: Who was the last Mughal Emperor in India?

Ans: Bahadur Shah II

Q2: Marvel is set to release a special theme song for Avengers Endgame exclusively for India, slated to be released in Hindi, Tamil and Telegu. Who will be composing this song?

Ans: A. R. Rahman

Q3: Which of the following authors was NOT born in India?

Ans: VS Naipaul

Q4: Deepika Padukone recently released the first look of her film Chhapaak, in which she plays an acid attack victim. Which actor will star opposite her in the film?

Ans: Vikrant Massey

Q5: Which is the brightest star seen in the night sky?

Ans: Sirius

Amazon Quiz 30 March 2019 Answers – Win Bose Home Speaker 500

Q1: In Zoology, Herpetology Is The Study Of Reptiles And Amphibians. What Does Ornithology Focus On?

Ans: Birds

Q2: An Atom Is Made Of 3 Subatomic Particles – A Proton, A Neutron, And An Electron. A Proton Carries Positive Charger And A Neutron Carries Negative Charge. True Or False?

Ans: False

Q3: The Pacific Ocean Is The Largest On The Planet. Which Ocean Is The Smallest?

Ans: Arctic Ocean

Q4: The Book ‘Big Egos, Small Men’ Is Written By A Former Law Minister Of India. Who Is The It?

Ans: Ram Jethmalani

Q5: It Is Said That The Carvings At The Edakkal Caves Were Made By Man During The Stone Age. Where Are These Caves Located?

Ans: Kerala

Amazon Quiz 29 March 2019 – Win ₹50,000 Amazon Pay Balance

Q1: Where can you find the smallest bone in the human body?

Ans: Ear

Q2: When referring to genres of music, what does ‘R and B’ stand for?

Ans: Rhythm and blues

Q3: In which year was Microsoft established?

Ans: 1975

Q4: A caterpillar does not stay a caterpillar for its entire life. What does it change into?

Ans: Butterfly or Moth

Q5: What is the currency of Sweden?

Ans: Krona

Amazon Quiz 28 March 2019 Answers -Win Casio G-Shock Watch

Q1: What does AR in AR Rahman’s name stand for?

Ans: Allah Rakha

Q2: The East India Company came to India in 1600s, but established control only in _____ after the Battle of Plassey when it took over the province of Bengal.

Ans: 1757

Q3: Shanghai is currently the most populated city in the world. But which was the first city to reach a population of 1 million?

Ans: Rome

Q4: A litre of hot water weighs more than a litre of cold water.

Ans: False

Q5: A regular email has the recipients section, as well as CC and BCC. What does BCC stand for?

Ans: Blind carbon copy

Amazon Quiz 27 March 2019 Answers – Win OnePlus 6T

Q1: Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Ans: Mars

Q2: Which of these countries does NOT have a standing army?

Ans: Iceland

Q3: The Ao language is spoken in which of the following States?

Ans: Nagaland

Q4: Which place in India holds the Guinness World Record for being the wettest place on Earth?

Ans: Mawsynram, Meghalaya

Q5: Monarch Edward IV of England ruled which sport illegal in 1477?

Ans: Cricket

Amazon Pay Quiz Answers 26th March 2019 – Win Philips Trimmer

1) The white-ish, crescent moon shaped part at the base of your nail has a name. What is it called?

Ans: Lunula

2) There is only one part of the body with living cells that does NOT receive blood supply through blood vessels. Where do these cells exist?

Ans: Cornea

3) Which of the following is NOT a folk dance that originated in Maharashtra?

Ans: Garba

4) Tiger stripes are unique like human fingerprints and no two tigers share the same stripe pattern.

Ans: True

5) Where can you find India’s only floating post-office, which is situated on a lake?

Ans: Srinagar

Today’s Amazon quiz answers 23 March 2019 – Win Sony Alpha DSLR Camera

Q1: The 4 minarets of the Taj Mahal are tilted outwards, so that they won’t fall on the Mahal in case of an earthquake.

Ans: True

Q2: All Indian currency notes have the denomination written in a number of languages. Besides the writing in Hindi and English on the front. how many other regional languages appear on the back panel?

Ans: 15

Q3: What would you call a type of scientist who studies dinosaurs and fossils?

Ans: Paleontologist

Q4: After the Berlin Olympics in 1936, Hitler offered an Indian hockey player a position as Field Marshall in the German Army. Which player was it?

Ans: Dhyan Chand

Q5: When is the first ICC Men’s Cricket World Cup 2019 match scheduled?

Ans: 30th May

Amazon Quiz Today 22 March 2019 – Win ₹25000

Q1: The 2019 IPL is just around the corner, and Yuvraj Singh has joined a new team. Which team will he play for?

Ans: Mumbai Indians

Q2: Who was the first Indian to fly into outerspace?

Ans: Rakesh Sharma

Q3: Orcas, or killer whales are a sub-species of dolphins.

Ans: True

Q4: Priyanka Chopra played a supporting role in a recent Netflix Original rom-com with Rebel Wilson and Liam Hemsworth. What’s the name of the film?

Ans: Isn’t It Romantic

Q5: Two South Korean companies recently announced a 300 Million dollar investment in India based, Ola Cabs. The first company is Hyundai, name the second.

Ans: Kia Motors Corporation

Amazon Quiz 21 March 2019 – Win Montra Helicon Bicycle

1) What was the name of the 5-member, all-girl pop band, that was formed in 2002 as part of a nation wide talent search, hosted by Channel V? Viva

2) What word is used to refer to a group of hippopotamuses? A bloat

3) Sanjay Leela Bhansali, and Bimal Roy have both directed 2 separate ‘Devdas’ films. But who is the original author of the Bengali romance novel? Saratchandra Chattopadhyay

4) Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of speech given by which character in the play Julius Caesar, written by William Shakespeare? Mark Antony

5) The ‘Bramhastra’ trilogy is an upcoming 2019 Indian fantasy film starring Alia Bhatt, Ranbir Kapoor and Amitabh Bachchan. Who is directing this movie? Ayan Mukherjee

Amazon daily quiz 20 March 2019 – Win Honor View20

1) Rajasthan is the prominent desert region of India. Which desert makes up most of this state? Thar

2) Who was the first person to win an individual medal at the Olympics, representing independent India? K. D. Jadhav

3) Which of these desserts has its roots in Hyderabad’s Nizami legacy, and is traditionally prepared from dried apricots? Qubani Ka Mitha

4) There is an ancient Indian weapon known as ‘Katar’. What type of weapon is it? A dagger

5) Which famous Indian poet did Shankar Mahadevan collaborate with, for his track, ‘Breathless’? Javed Akhtar

Amazon pay quiz answers today 19th March 2019 – Win Honor Band 4

Q1: What is the metal or plastic casing around the end of a shoelace called?

Ans: Aglet

Q2: The actor who played Gandhi in Lage Raho Munnabhai, won a National Award for Best Supporting Actor for the role. Name the actor.

Ans: Dilip Prabhavalkar

Q3: Earth’s atmosphere is made up of several gasses, but which element makes up the majority of the air?

Ans: Nitrogen

Q4: An A2 size paper, is smaller than an A4 size paper.

Ans: False

Q5: The 2019 Oscars just went by. But, which movie won the Oscar for best film in 2018?

Ans: The Shape of Water

Today’s Amazon quiz answers 18 March 2019 – Win ₹500

Q1: Which of these natural phenomenon is also know as the ‘Northern Lights’?

Ans: Aurora Borealis

Q2: In ___, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.

Ans: 1983

Q3: Who was the fictional detective created by Arthur Conan Doyle?

Ans: Sherlock Holmes

Q4: The Tropic of Cancer does NOT pass through which of these Indian states?

Ans: Bihar

Q5: Which state was divided into Maharashtra and Gujarat in 1960?

Ans: Bombay

Amazon quiz contest today answer 17 March 2019 – win Vivo V15 Pro

Q1: _______ is the largest moon in our solar system, with a diameter larger than either Mercury or Pluto

A: Ganymede

Q2: Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

A: Miss World

Q3: Ruqaiya Sultan Begum was the wife of which Mughal Ruler?

A: Akbar

Q4: In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?

A: Chandragupta Maurya

Q5: Who was the first Indian to win an Academy Award at the Oscars?

A: Bhanu Athaiya

Amazon Quiz Time 16th March 2019 – Win Samsung Galaxy Smartwatch

1) Light-year’ is a unit of _____. Fill in the blanks. Distance

2) Eritrea, which became the 182nd member of the UN, is located in which continent? Africa

3) The Garampani wildlife sanctuary is located in which Indian state? Assam

4) What is the national sport of Japan? Sumo Wrestling

5) In which country were the first Olympic games held? Greece

Amazon Quiz Today 15th March 2019 – Win ₹75000/-

1) The study of fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other is called? Paleontology

2) Which is the least populated country in the world? Vatican City

3) What is the Roman numeral for 50? L

4) Which is the highest attainable rank in the Indian Army? Field Marshal

5) The surrender of Japan in 1945 brought an end to WWII. On which ship were the surrender documents signed? USS Missouri

Amazon Quiz Answers Today 14 March 2019 – Win Sennheiser Headphones

1) Tour De France is an annual multi-stage event associated with which of these sports? Cycling

2) Which of the following national parks is located in Rajasthan? Keoladeo National Park

3) Where in the human body is the occiput? Head

4) What is the chemical symbol of lead? Pb

5) Made in 1888, the ‘Roundhay Garden Scene’ is known to be the world’s earliest surviving motion-picture film. How long is it?  2.11 seconds

Amazon quiz today answers April 2019 (all questions & answers updated)

  • Amazon Quiz 3 April 2019 Answers – Win Vivo V15 Pro
  • Amazon Quiz 01 April 2019 Answers – Win Seagate 5TB Hard Drive
  • Amazon Quiz 31 March 2019 Answers – Win Montra Helicon Bicycle
  • Amazon Quiz 30 March 2019 Answers – Win Bose Home Speaker 500
  • Amazon Quiz 29 March 2019 Answers – Win ₹50,000 Amazon Pay Balance
  • Amazon Quiz 28 March 2019 Answers -Win Casio G-Shock Watch
  • Amazon Quiz 27 March 2019 Answers – Win OnePlus 6T
  • Amazon Pay Quiz Answers 26th March 2019 – Win Philips Trimmer
  • Today’s Amazon quiz answers 23 March 2019 – Win Sony Alpha DSLR Camera
  • Amazon Quiz Today 22 March 2019 – Win ₹25000
  • Amazon Quiz 21 March 2019 – Win Montra Helicon Bicycle
  • Amazon daily quiz 20 March 2019 – Win Honor View20
  • Amazon pay quiz answers today 19th March 2019 – Win Honor Band 4
  • Today’s Amazon quiz answers 18 March 2019 – Win ₹500
  • Amazon quiz contest today answer 17 March 2019 – win Vivo V15 Pro
  • Amazon Quiz Time 16th March 2019 – Win Samsung Galaxy Smartwatch
  • Amazon Quiz Today 15th March 2019 – Win ₹75000/-
  • Amazon Quiz Answers Today 14 March 2019 – Win Sennheiser Headphones

Amazon quiz today, amazon quiz today answers, amazon quiz contest answers today, today’s Amazon quiz questions and answers.

33 thoughts on “Amazon Quiz 10 April 2019 Answers – Win Redmi 6 Pro

    • Admin says:

      It’s totally based on luck. If you are lucky, then you may win prizes by playing Amazon quiz.

      And results are not published yet for the Amazon quizes I played.. hoping something to win.

  1. Sarita says:

    Fake fake i already try and winner announced me but amazon balance not coming for my acount. Amazon why our time west.

  2. Shahnawaz says:

    I won samsung galaxy a8+ in 17th january quiz and winner announcements on 29 February but when i try to contact amazon they are telling wait for our email now till 4 april i didnt get any mail or call

  3. Aaron Sharma says:

    Winners are based on luck only and amount of 30% is deducted for commission and taxes. I won once a lakh rupees but got only 70000. But I had to submit my documents for verification. Winners are notified in their mail IDs and have to wait a long time but you will receive if you are a winner after verification. I played by paying 5000 cash in my wallet. It’s was part of game rules then. Load and win !

Leave a Reply to Admin Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *